O NAMA

Riječke tvrtke Tpk, Ivad i Arcus , prve u Hrvatskoj u domeni veleprodaje pića, odlučile su se na financijsko udruživanje , osnovavši poduzeće TIA partner d.o.o. početkom 2005.

Osnovna poduzetnička ideja ovakvog  udruživanja  bila je  zadržavanje, odnosno jačanje tržišne pozicije, smanjenje postojećih troškova, te  dugoročni opstanak na tržištu.

Udruženo poslovanje započeto je u Industrijskoj zoni na Kukuljanovu  kraj Rijeke gdje je na parceli od 14 tisuća kvadrata podignuto moderno skladište izgrađeno po svim europskim standardima, te nova poslovna zgrada. Također je investirano u kompletan novi vozni park od kombija do šlepera.

U ožujku 2006.  Zagrebačka pivovara i TIA partner potpisali su partnerski ugovor s ciljem poboljšanja uvjeta poslovanja, povećanja kvalitete i razvoja distributivne mreže. Partnerskim ugovorom Zagrebačka pivovara ostvarila je vlasnički udio te nastavila uspješnu dugogodišnju suradnju s vodećim veletrgovcem za riječko područje, čime je  omogućena veća dostupnost proizvoda kupcima i potrošačima. Potpisivanjem ugovora o partnerstvu, Zagrebačka pivovara još je jednom dokazala da je njen osnovni cilj učvršćivanje i jačanje vodeće pozicije, uz stalno širenje ponude i povećanje kvalitete proizvoda i usluga na zadovoljstvo potrošača.  Ulaganjem u vlasnički udio tvrtke Tia partner Zagrebačka pivovara još se bolje  povezala s partnerima u prodaji i distribuciji te na taj način odgovorila na ubrzane promjene i zahtjeve tržišta za bržim i efikasnijim reagiranjem na potrebe svojih potrošača.

Strateškim partnerstvom Zagrebačka pivovara nastavlja trend vodećeg inovatora na hrvatskom tržištu jer ovakav način partnerstva predstavlja nov način proširenja poslovne suradnje. Ulaganje omogućava brzu provedbu suvremenih prodajnih procesa i bolje povezivanje Zagrebačke pivovare s prodajnim mjestima i potrošačima.

Početkom 2008. godine Zagrebačka pivovara ostvarila je 100% vlasničkog udjela u  tvrtki Tia partner.

Danas Tia partner opskrbljuje pićima i dijelom gastro programa oko 1400 kupaca na području cijele Primorsko-goranske županije, uključujući i otoke Krk, Cres i Lošinj.  Profil naših kupaca je u rasponu od malih nezavisnih trgovina do velikih trgovačkih lanaca, ugostiteljskih objekata te hotelskih kuća.

Svojim kupcima nudimo prepoznatljivu kvalitetu usluge, uz zajamčenu profesionalnost, pouzdanost i fleksibilnost.

Sve navedene značajke kombinirane s našim dugogodišnjim  iskustvom, radom i znanjem, omogućuju nam primat u distribuciji pića i gastro programa u regiji, a i šire.

Dokumentacija potrebna za suradnju sa Tia partner d.o.o.
Foto galerija